Torrent Sitelerinden Dosya İndirmede Usta: µTorrent

µTorrent, küçük boyutlu, hızlı ve ücretsiz bir torrent istemcisidir. Daha az bellek ve sabit disk alanı kullanarak torrent sitelerinde paylaşılan dosyaları indirmeye yarayan bir programdır. 45'den fazla dil desteği arasında Türkçe de bulunmaktadır. µTorrent diğer torrent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir yazılımıdır. Bünyesinde barındırdığı çok sayıda özellik sayesinde en popüler torrent indirme uygulamalarından biri haline gelen uTorrent, yetenekleri ve basit yapısıyla dikkat çeken bir yazılım. Genel ve torrent bazlı hız limiti, çok sayıda torrent dosyasını aynı anda

indirme, yeni RSS girdilerini otomatik olarak indirme, bütünleşik indirme ajandası

gibi özellikleriyle öne çıkan uTorrent'in sekmeli arayüzü indirilen dosyaların hızlarını, paylaşılan dosyaların ayrıntılarını ve bağlı olan kullanıcıları gözlemlemenize olanak sağlıyor. Yüksek indirme hızlarında bile sistem kaynaklarını fazla tüketmiyor. 

Farklı kaynaklardan aynı anda indirmeyi desteklemesi, her torrent dosyası için band limiti belirleyebilme olanağı tanımasının yanı sıra kesilmiş, kopmuş bağlantıları devam ettirebiliyor, yeni sürümüyle inmekte olan dosyaya ön izleme yapılabiliyor. Son sürümü BURADAN indirebilirsiniz.